U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Job 's Waterlinievlog

Job vertelt u iedere maand wat er gaande is in het hart van de Oude Hollandse Waterlinie.

Job ’s Waterlinievlog is de vaste afsluiter van het maandelijkse Waterlinie Journaal, waarin verschillende onderwerpen rond het hart van de Oude Hollandse Waterlinie worden belicht.

Voor de vlog gaat Job van de Burgt steeds op pad voor een actueel onderwerp.

Juli 2022

Job speelt prins Willem III tijdens de Woerdense Havendagen en bezoekt een historisch legerkamp.

Mei 2022

Job vertelt hoe je actief bezig kunt zijn in de Oude Hollandse Waterlinie.

April 2022

Job bezoekt twee buren die beide meewerken aan een project rond het 350 jarig jubileum van de Oude Hollandse Waterlinie.

Maart 2022

Job geeft een overzicht van de activiteiten waarmee het 350 jarig jubileum van de Oude Hollandse Waterlinie is gestart in Woerden en Bodegraven-Reeuwijk.

Januari 2022

Job geeft een overzicht van de geplande activiteiten voor het 350 jarig jubileum van de Oude Hollandse Waterlinie in Bodegraven-Reeuwijk en Woerden.

November 2021

Wouter van de Waterlinie gaf een proefles op de Prinsendijk voor een basisschoolklas uit Bodegraven en na de audities voor de musical Water en Vuur heeft Job veel vertrouwen in het eindresultaat.

Oktober 2021

Op 13 november 2021 zijn de audities voor de musical Water en Vuur. Deze voorstelling gaat in 2022 op tournee tijdens het 350 jarig jubileum van de Oude Hollandse Waterlinie.

September 2021

In 2022 is er in het Evertshuis een tentoonstelling over het hoofdkwartier van de Oude Hollandse Waterlinie en het legerkamp van prins Willem III. Job roept op om hiervoor originele gravures en voorwerpen uit te lenen.

Augustus 2021

In Reeuwijk is een dijk doorgebroken, waardoor de polder er weer uit ziet als tijdens de Oude Hollandse Waterlinie.

Juli 2021

In de radiostudio worden teksten ingesproken voor educatieve filmpjes. Ze zijn voor een nieuw lespakket voor basisscholen.

Juni 2021

In september 2022 vindt tijdens de Najaarsmarkt van Bodegraven een historisch festival plaats. In het hoofdkwartier van de prins.

Mei 2021

Het thema van de jaarlijkse fotowedstrijd van Stichting Oude Hollandse Waterlinie is 'Ode aan het landschap'.

April 2021

Het jaarlijkse symposium van Stichting Oude Hollandse Waterlinie was dit jaar helaas weer digitaal. Toch was er genoeg te beleven rond de waterlinie.

Maart 2021

Twee soorten waterliniewijn worden gemaakt van druiven uit het dorp Waarder. Maar er zijn meer leuke waterliniecadeautjes te koop.

Februari 2021

Bij de Dubbele Wiericke in Nieuwerbrug is een informatiebord geplaatst over de verschillende schansen die daar hebben gelegen en de Time Switch app die ze weer zichtbaar maakt.

Januari 2021

Opening fietsroute In het hoofdkwartier van de prins

Wouter van de Waterlinie vertelt zijn verhaal op basisscholen in Bodegraven-Reeuwijk